Alston udstyr

Professionel til øl & vin & drikke
"Black Technology" af håndværksteknologi, tilsæt nitrogen til øl

"Black Technology" af håndværksteknologi, tilsæt nitrogen til øl

I vores sunde fornuft er grunden til, at øl kan producere skum, fordi det tilfører tilstrækkelig mængde kuldioxid, men kuldioxid er ikke den eneste gas, der kan lave ølskum.

I håndværksølindustrien hilses nitrogen velkommen af ​​producenten på grund af dets egenskaber.Uanset om det er traditionelt Jianli eller et større mikrobryggeri i USA, eller endda nogle kinesiske håndværksmærker, bruger nitrogen nitrogen som påfyldningsgas.

tilsæt nitrogen til øl1

1. Hvorfor bruge nitrogen?

Nitrogen tegner sig for omkring 78,08% af den samlede luft.Fordi det er en inert gas og farveløs og smagløs, kan den effektivt vedligeholde øllet.På grund af den ekstremt lave opløselighed af nitrogen kan nitrogen skabe et relativt højtryksmiljø i ølemballagen.Under påvirkning af højt tryk, lad øllet hælde i koppen for at frembringe en blændende effekt af skum.En speciel oplevelse uden for smagen.

Nitrogenkemien er meget stabil, og den kan bedre bevare smagen af ​​selve øllet, mens kuldioxid opløses til kulsyre, som øger øllets bitterhed.

2. Hvad er forskellen mellem nitrogen- og kuldioxidfyldende øl?

Faktisk er ølfyldt øl og kulsyrefyldt øl meget forskellige i form, og det er meget forskelligt i smag.Den mest åbenlyse er forskellen mellem boblen.Ølskummet fyldt med nitrogen er sart blødt som et mælkedække, og boblerne er mindre og stærkere.Selv efter at koppen er hældt, synker skummet i stedet for at hæve.Ølboblen fyldt med kuldioxid er ikke kun stor i størrelsen, teksturen er forholdsvis ru, men også meget tynd.

Smagsmæssigt vil nitrogen have en vidunderlig glathed efter kontakt med spidsen af ​​tungen.Samtidig kan du nyde den rige og vedvarende aroma af malt og øl;kuldioxid giver flere friske lugte og en vis dræbende kraft, som om Øl sprang rundt i halsen.

3. Kan al øl fylde nitrogen?

Ikke al håndværksøl er egnet til at fylde nitrogen på.Nitrogen kan kun udøve sin sande styrke i en stærk øl.Til Shitao, Potter, IPA og andre rige håndværksøl, med nitrogen som prikken over i'et, vil det give fremragende smag og fuld udseende.

Men for de lettere øl som Lag og Pilson er påfyldning af nitrogen mere som at tilføje en slange.Det er ikke kun svært at vise et delikat skum som fløjl, men det vil også gøre det let.

Faktisk, uanset om det er nitrogen, kuldioxid eller andre gasser i fremtiden, udvikles de og fyldes i øl.De er alle håndværksudøvere og entusiasters visdom i kontinuerlig udforskning og praksis.

Som Glitzs håndværksingeniør sagde: "Nitrogenøl er en fantastisk fusion af videnskab, kunst og kreativitet."Hver gang det er meget fantasifuld og kreativ brygning, kan vi være berusede og gentagne gange reflektere over dem og ren nydelse.


Posttid: Mar-04-2023