Alston udstyr

Professionel til øl & vin & drikke
I 2023 bliver håndværksøl, ekspansion, prisstigning og crossover nøgleord i ølbranchen.

I 2023 bliver håndværksøl, ekspansion, prisstigning og crossover nøgleord i ølbranchen.

Efter virkningen af ​​epidemien er markedet for ølforbrug gradvist ved at komme sig.I 2023 vil high-end håndværksøl, ekspansion og crossover blive nøgleord for udviklingen af ​​industrien.

 

nyheder

Udvidelse af bryggeri

I ølindustrien er investeringer og produktionsudvidelse af ølselskaber i fuld gang.

Siden 2022 har Budweiser Asia Pacific annonceret, at en håndværksølfabrik med en produktionskapacitet på 10.000 tons i Putian, Fujian, officielt vil blive sat i drift;Chongqing Brewery har meddelt, at det vil øge investeringerne med en samlet investering på næsten 3 milliarder yuan for at bygge en ny produktionsbase i Foshan, Guangdong;

Yanjing Beer og Tsingtao Brewery afslørede en række fabrikskonstruktions- og renoveringsprojekter;

Udvidelsesprojektet for Zhujiang Beer med en samlet investering på 730 millioner yuan fremmes.

nyheder

Crossover

Efterhånden som forbruget pr. indbygger på det indenlandske ølmarked når flaskehalsen, vil ølselskaberne vedtage et multi-track layout, og området med Luozi spiritus er også en udforskning og et supplement for ølselskaber til deres fremtidige strategier.

 

Mange ølselskaber har presset sig ind på spiritusbanen efter hinanden.China Resources Beer har været involveret i spiritusindustrien i mange gange og har successivt investeret i Shanxi Fenjiu, Jingzhi Baijiu og Golden Seed Liquor;Zhujiang Beer har til hensigt at fremskynde dyrkningen af ​​spiritusvirksomhed;

 

Jinxing Group har startet vejen til diversificeret drift og den store industrielle struktur med "vinfremstilling + kvægavl + byggehuse + indtagelse af spiritus"......

 

Fra øl til spiritus er årsagen dels, at spiritusindustriens overskudsgrad er højere, og dels på grund af den begrænsede stigning på ølmarkedet.

I bund og grund er det en "staking enclosure"-kampagne iværksat af ølvirksomheder i spiritusindustrien, og flere ølvirksomheder vil muligvis investere i spiritusvirksomheder i fremtiden.

nyheder

Håndværksøl

Med forbedringen af ​​folks forbrugsniveau har ølindustrien ændret sig fra stigning til kvalitetsstigning, og kategorien håndværksøl er blevet en vigtig bærer for producenter til at opgradere deres produktstruktur.Det er også en uundgåelig bane for håndværksøl at bevæge sig fra nichen til offentligheden.I dag er trenden med storstilet håndværksbrygning begyndt at dukke op.

Budweiser, Tsingtao Brewery, Yanjing og andre ølgrupper er begyndt at udlægge og bygge deres egne ølproduktionslinjer.Detailhandlere og cateringfirmaer som Hema og Haidilao er gået ind på craft beer-banen.I 2022 vil håndværksøl blive begunstiget af forskellige hovedstæder, og mærker som Xuanbo Beer og New Zero Beer vil modtage store beløb i finansiering.

nyheder

Prisstigning

Da de skyhøje energipriser og råvarepriser påvirker produktionsomkostningerne, vil inflationspresset fortsat ramme ølbryggerne, og ølindustrien har stået over for en storm af prisstigninger.

 

I 2022 vil store førende ølvirksomheder have en relativt tydelig stigning i den gennemsnitlige enhedspris og stigning i overskudsgraden.Mange kendte ølselskaber, herunder China Resources Snowflake, Tsingtao, Budweiser og Heineken, har annonceret, at de vil justere priserne på deres ølprodukter.


Indlægstid: 20-2-2023